Om os

VINERIET ved Valby Bakke er mere end blot en vinbutik. Vi er både vinbutik, vinbar og mest af alt et sted, hvor du kan komme forbi og få en lille snak og et godt råd omkring vin.

 

Vi tør nemlig godt være ærlige om de vine, som vi sælger. Vi mener, at man kommer længere med at sige ens uforbeholdne mening om vin fremfor at anbefale eller sælge noget, vi ikke kan stå inde for.   

 

I vores butik på Roskildevej 46, ved foden af Valby Bakke, elsker vi at byde jer velkommen. Den godt 200 m2 store butik kan bruges til mange ting. Til hverdag er her både butik & vinbar, men vi holder også alle vores mange smagninger og arrangementer her. Der er også mulighed for, at I kan afholde jeres arrangement her. Hvad enten det er fødselsdag, bryllup eller andet festligt, er vi altid til at tale med og gøre jeres ide til virkelighed.

 

Butikken har et rigt sortiment klar til jer, og står I og skal bruge en kølig flaske hvidvin eller bobler, har vi altid rigeligt på køl.

Vi står klar til at hjælpe jer med at finde den vin, som I skal bruge.

Hvad enten det er noget, I skal nyde til lidt lækker mad, en hyggelig aften eller bruge som gave, bestræber vi os altid på at vejlede jer bedst muligt i forhold til jeres ønsker. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail for yderligere info eller spørgsmål.